Divorce Estate Planning

Heeft u vastgoed en u gaat scheiden? Het vastgoed wordt of verkocht of een van de twee neemt het over. U kunt dan ook meteen nadenken over estate planning. Want u wilt niet nog een keer naar een notaris/advocaat om iets ten goede te laten komen van uw kinderen. De scheiding is dan bij uitstek DE gelegenheid om tevens na te denken over de toekomst.

Stel u heeft kinderen die u op een fiscaal optimale manier iets wilt nalaten (lees: u wilt zo min mogelijk sucessierechten betalen), dan kan ik u uitleggen welke fiscale structuur het meest gunstig is voor uw situatie.

Divorce estate planning gaat niet alleen over nalatenschap maar ook over uw pensioen. Want na jaren hard werken als ondernemer, wilt u wellicht relaxed in uw bootje dobberen zonder teveel golfslag.

Een scheiding is ook gelegenheid kunnen zijn om uw droomhuis in het buitenland te realiseren. Een afkoop van een partneralimentatie kan snel van een droom realiteit maken. Indien u concrete wensen heeft om te investeren of ondernemen in Italie, dan wil graag de link van ITALIA4U onder uw aandacht brengen.

Vrijblijvend adviesgesprek?

 

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst. Bel 035 – 5822627 of bel mij rechtstreeks: 06-46251023. Je kunt mij ook een email sturen: mr.askamp@degooischeechtscheidingsadvocaat.nl

Wat voor jou prettig voelt. Ik neem binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een afspraak. Deze afspraak is geheel vrijblijvend, echter niet kosteloos.